Strand autó tábor Veli Jože Savudrija

# Strand autó tábor Veli Jože Savudrija

Istra

Savudrija

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Savudrija
18.03.2017. 09:40 dodajeIvan

Az Umag fölött fekvő Isztriai-félsziget legmagasabb pontján fekszik Veli Jože strandja. Nagyon népszerű, és természetesen jól díszített. A strand tiszta tengerrel és sziklás vízeséssel büszkélkedhet. A kulcsfontosságú helyeken a hozzáférést oly módon rendezzük el, hogy a tengerbe való belépés könnyebb legyen. A tengerparton népszerű, fényűzően díszített bár található, a tengerben pedig egy vízi park áll rendelkezésre. A felnőtteket és a gyerekeket itt is gondoskodni fogják. A strand mindenki számára alkalmas, a fiatalabb pároktól a gyermekes családokig. Csak egy rövid távolságra a strandtól van egy azonos nevű autokamp, ahonnan a legtöbb vendég érkezik a tengerpartra. Gyere és te, jövő nyáron, hogy élvezzük és pihenjen a partunk ezen részén. Bízunk benne, hogy érkezik. Biztosítjuk, hogy a nyaralás a lehető legjobb módon történjen.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala