Strand Sveti Jakov Dubrovnik

# Strand Sveti Jakov Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili nadogradi ovaj članak, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
lokacija
Dubrovnik
13.03.2017. 15:52 dodajeIvan

Ha a tengerpart mentén halad Dubrovnikba, délről északra, Sveti Jakov strandjára megy, mielőtt belépsz a városba. A sziklák alatt rejtőzik, sziklák borított fenyőfákkal, de könnyen megközelíthetők kis lépcsőkkel az egyik oldalon. A strand kicsi kavicsból készül, így lenyűgöző kilátást nyújt Dubrovnikra és sok hajóra érkezik és megy. Ez a strand népszerű, és nem kell meglepődnie a napernyő és a napozóágyak nagy részén a strandon. A strand mellett egy gyönyörűen díszített, kőkeretes étterem található, terasszal és tengerre néző kilátással. A strand romantikus, nagyon alkalmas párok számára. És mások természetesen szívesen látnak. Bízunk benne, hogy megérkeztünk, reméljük, kellemes időtöltés és szórakozás velünk, egy kis tengerparton. Közeli: Kanoba Sveti Jakov, Sv. Jakov


Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala