Ferry Makarska - Brac vitorlázás és árak 2020

# Ferry Makarska - Brac vitorlázás és árak 2020

Srednja dalmacija

Sumartin (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Ezen az oldalon a kép alatt ez a szöveg, akkor megtekintéséhez menetrendek és viteldíjak kapcsolatban komp Makarska - Sumartin (Brac) 2020. hordozó Jadrolinija közötti időszakban 01.06. - 30.09.2020 szeptember 30-án, amikor a menetrend a nyári körutazási vonalon halad át. Minden adat letöltésre került a Jadrolinija.hr honlapjáról, és pontosak, de csak 2020-ra érvényesek. További évekért látogasson el Jadrolinija hivatalos honlapjára hivatalos áron. Minden link az Adrián, a horvát városok és a szigetek közötti helyi vonalakon található. A hajózási vonal az idegenforgalmi szezon nyári szakaszára utal, amikor rendszeresen hajójáratokat vezet az Adria minden nagyobb szigete számára. Mindegyik komphajóhoz árakat adunk. A kompon kívül vannak a katamarán vonalak, amelyek összekötik Pula, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba és Zadar. Ez a vonal Makarskától a Brač szigetén található Sumartinig vezet. Felhívjuk figyelmét, hogy nézze a tengerparton Bol Brac, az egyik leghíresebb strandja az Adriai-tenger és a part Sumartin Brac Zora Ha megy komppal a Makarska helyett Sumartin Brac, először látni fogja ezt a gyönyörű tengerparton, majd az öböl és a kikötő, ahol kilép a komp. Egyirányú utazás 59 percig

Ferry Makarska - Sumartin (Brac) menetrend és árak Jadrolinija 2019


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala